Telefon: 0723.699.874
Program luni-sambata: 08:00 - 20:00; duminica: 08:00-14:00

Am deschis si online din grija pentru tine

Pornind de la buchetul de mireasa pana la butoniere, tendintele in materie de flori de nunta includ o diversitate de alegeri, indrazneala in ceea ce priveste combinatiile de culori, o distinctie a design-ului. Toate acestea ar fi bine sa fie pregatite impreuna cu un designer floral.

Florile de nunta urmeaza tendintele in moda si in prezent individualitatea, mai degraba decat traditionalismul (conventia) reprezinta stilul. Nu mai e necesara asortarea perfecta a buchetului miresei cu cele ale domnisoarelor de onoare deoarece acestea pot avea fiecare un buchet diferit.

Bobocii colorati, in contrast cu florile albe traditionale, sunt la moda. Florile in culoarea lavandei si violet infrumuseteaza petrecerile. Aranjamentele de flori indraznete si puternice domina aranjamentele romantice si traditionale. Design-ul modern, Zen sau chiar monocromatic dintr-un singur fel de floare sau intr-o singura culoare inlocuieste in multe cazuri aranjamentele din mai multe tipuri de floare.

Atunci cand vine vorba de un design distinct, buchetele pe mana “French Twist” care contin panglici indraznete si perle vor face diferenta. Buchetele curgatoare, sunt buchete tot mai cerute de catre viitoarele mirese. Acestea sunt cele care adauga o nota de dramatism evenimentului.

Importante pentru decorarea localului in care urmeaza sa se desfasoare nunta sunt vasele folosite pentru aranjamentele de masa, care impreuna cu lumararile adauga o nota specifica evenimentului.

In afara de modalitatile obisnuite de utilizare a florilor, adica pentru decorarea incaperilor, a meselor si corsajele, se pot folosi diferite varietati de flori pentru a infrumuseta ziua speciala a nuntii, intr-un stil avangardist.

De exemplu: puteti oferi cadouri de bun venit pentru cei care va onoreaza cu prezenta si vin din alte orase; multumiri florale pentru cei care fac ziua miresei speciala (coafeza, make-up artist-ul, etc.); decoruri speciale pentru mijlocul de transport al miresei (de exemplu aranjamentele florale pentru masina); aranjamente plutitoare pentru iazuri sau piscine; diferite accesorii pentru parul miresei, in multe cazuri acestea putand inlocui valul traditional al miresei.

View Mobile / Standard
website realizat de: Rache Bogdan: 0722.447.564